Kitálalt Berki Krisztián édesanyja Berki Mazsiról

Berki Krisztián
Vágólapra másolva!
Ahogy mi is megírtuk, Berki Mazsi szüleihez menekült a város zajától, hogy békében tudja feldolgozni a családjában történt tragédiát. Férje elvesztését lehetetlen számára feldolgozni, már halottlátóhoz is fordult, de semmi nem enyhíti fájdalmát.
Vágólapra másolva!

Berki Mazsi és féléves kislánya jelenleg Kecskeméten tartózkodik az özvegy szüleinél, akik megpróbálnak segíteni lányuknak a nehéz helyzetben, de anyósával is sokat beszélnek telefonon és próbálják támogatni egymást a gyászban.

„A napokban beszéltem Mazsival. Úgy tudom, képes ellátni a picit, de azt hozzá kell tennem, hogy az anyukája nagyon sokat segít neki a kislány körüli teendőkben. Arra kértem, hogy ha úgy érzi, szüksége van rám, akkor telefonáljon és azonnal megyek – mondta, s hozzátette, aggódik menyéért. – Ő is nagyon odavan. Azt mondta, hogy

– nyilatkozta a Borsnak Berki Krisztián édesanyja, Júlia.

Berki Krisztián édesanyja azt is elárulta, hogy már szóba került fia temetése, de egyelőre még nem született döntés a kérdésben.

„A részleteket illetően még ő sem foglalt állást, de teljes mértékben elfogadom majd a döntését. Én sem foglalkozok most ezzel, bennem most csak a fájdalom van, mert tudom, hogy a gyerekemet soha többet nem fogom látni az életemben. Ez így nincs rendjén.

Neki kellett volna engem eltemetni és nem fordítva... – mondta megtörten a gyászoló anya, aki azt is elárulta, hogy még nem kapták meg a hivatalos toxikológiai jelentést.

Berki Krisztián és Mazsi esküvője Forrás: Berki Renáta / Instagram