Mint megírtuk, rendkívül nehéz időszakon van túl Sydney van den Bosch. A gyönyörű modellnek egészségi okokból mindkét mellét el kellett távolítani, erről pedig a mai Mokkában mesélt részletesebben.

A csinos modell a napokban árulta el, hogy decemberben dupla masztektómián esett át, azaz mindkét mellét eltávolították. Édesanyjához hasonlóan mellrákkal küzdött, és a megelőzés érdekében a drasztikus műtét mellett döntöttek. Az eredeti terv az volt, hogy februárban egyszerre esnek át az operáción, a Szerencskerék háziasszonya azonban egy decemberi vizsgálatot követően megtudta, hogy az állapota romlott, és nem várhat hónapokat a műtétre.

Fél évvel ezelőtt, amikor a Szerencskereket forgattuk, akkoriban tudtam már, hogy én ezt a műtétet szeretném elvégeztetni, de akkor én még nem tudtam, hogy mekkora a baj. És pont a forgatás kellős közepén tudtam meg, hogy ezt nem lehet halogatni,és még decemberben túl kell rajta esnem" - mondta a TV2 sztárja.

Terápiaként tekint arra, hogy beszél a  betegségéről, és reméli, hogy a történetével sokak figyelmét sikerül felhívnia a szűrővizsgálatok fontosságára.