Megszületett Rihanna első gyereke egy kórházi dolgozó szerint

Rihanna, terhes, A$AP Rocky, ASAP Rocky, Rakim Athelaston Mayers
American rapper A$AP Rocky (ASAP Rocky, Rakim Athelaston Mayers) and pregnant girlfriend/Barbadian singer Rihanna (Robyn Rihanna Fenty NH) wearing The Attico arrive at the Fenty Beauty And Fenty Skin Celebration Hosted By Rihanna held at Goya Studios on February 11, 2022 in Hollywood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto) (Photo by Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Egy kórházi dolgozó szivárogtatta ki a közösségi médiában, hogy megszületett Rihanna és ASAP Rocky gyereke.
Vágólapra másolva!

Rihanna titokban akarta megszülni az első gyerekét, de a kórház egyik dolgozója kiszivárogtatta a hírt – számolt be róla a Híradó.hu a Your Tango cikke alapján.

ASAP Rocky és Rihanna Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/Xavier Collin

A Your Tango képet is mutatott a két egymást követő bejegyzésről: az elsőből kiderült, hogy Rihanna megszült, a másodikból pedig az is, hogy fiúnak adott életet. Hozzá kell tenni, más amerikai portál egyelőre nem vette át a bejegyzést, és az elmentett képen keresztben olvasható felirat sem vezet több nyomra, a Gossip of the City Twitter-oldalán sem találtuk az eredeti fotót.

Forrás: Your Tango

Eddig egyébként azt sem lehetett tudni, hogy Rihanna mikorra várja az első gyerekét, de a rajongók már korábban kiszúrták különböző jelek alapján, hogy a baba valószínűleg májusban fog megszületni.