Rendőrök vitték be, de végigcsinálta az egyéves elvonókúrát a tévésztár

Premiere Of Lionsgate Films' "The Last Stand" - Red Carpet Celebrities GettyImageRank3
HOLLYWOOD, CA - JANUARY 14: Actor Bam Margera arrives at the premiere of Lionsgate Films' "The Last Stand" at Grauman's Chinese Theatre on January 14, 2013 in Hollywood, California. Kevin Winter/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Végigcsinálta a tizenkét hónapos, bentlakásos elvonókúrát a Jackass egykori sztárja, Bam Margera: mostanra kiköltözhetett a rehabilitációs intézetből, újra együtt van a családjával.
Vágólapra másolva!

Egy év után elhagyhatta a rehabilitációs intézetet Bam Margera, akit a Jackass után saját realitysorozatban, a Viva La Bamban is lehetett látni.

A tévésztár a floridai Boca Ratonban, az intézethez közel költözött egy apartmanba, onnan folytatja a programot. Már a családja is csatlakozott hozzá, amiről a TMZ közölt friss képeket.

Bam Margera Forrás: AFP/2013 Getty Images/Kevin Winter

Margera az utóbbi pár évben elég zűrösen viselkedett: többször letartóztatták, volt, hogy nyilvános videóban öngyilkos gondolatairól beszélt, utána pedig halálosan megfenyegette régi rendezőjét. Tavaly szeptemberben az elvonóról is megszökött, rendőrök vitték vissza az intézetbe.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!