Amber Heardnél egy világsztár járt, másnap már el is vált volna Johnny Depptől

The Art of Elysium Presents Their 9th Annual Heaven by Visionaries Vivienne Westwood & Andreas Kronthaler - Red Carpet GettyImageRank2 People HORIZONTAL USA California ACTOR Culver City Two People Photography Johnny Depp Arts Culture and Entertainment POR
CULVER CITY, CA - JANUARY 09: Actors Amber Heard (L) and Johnny Depp attend The Art of Elysium 2016 HEAVEN Gala presented by Vivienne Westwood & Andreas Kronthaler at 3LABS on January 9, 2016 in Culver City, California. Jason Merritt/Getty Images for Art of Elysium/AFP
Vágólapra másolva!
Johnny Depp és a volt felesége, Amber Heard rágalmazási perében előkerült egy érdekes videó, amelyen a színésznő James Francóval látható egy liftben. Depp szerint a nő megcsalta a sztárral.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, újabb fontos szakasznál jár Johnny Depp és Amber Heard gusztustalan pere, amelynek során a két sztár folyamatosan kiteregeti a családi szennyest. A felek elmondták már a saját verziójukat, a mostani bírósági üléseken pedig a másiktól eddig elhangzott állításokra, vádakra reagálnak, bizonygatva a maguk igazát.

Amber Heard és Johnny Depp még együtt Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

Ennek kapcsán került elő egy liftkamera felvétele is, amelyen Heard egy másik sztárral, James Francóval látható együtt, amint a színésznő lakásába tartanak. A videó ráadásul egy nappal az előtt készült, hogy Heard beadta a válókeresetet – amihez Depp ügyvédei szerint Francónak is lehetett némi köze.

Heard elismerte, hogy a felvételen az egyébként nehezen azonosítható Franco látható, de csak egy barátként volt vele, aki szó szerint a szomszédban lakott. A színésznő azt mondta, akkor már félt attól, hogy Depp egyszer csak megjelenik nála, ezért kérte Francót, hogy maradjon vele.

Heard szerint Depp amúgy is állandóan féltékenykedett azokra a színészekre, akikkel ő együtt forgatott, Francóval pedig két filmet is készítettek együtt, jóban voltak. A liftkamera felvételéből a TMZ oldalán láthatók részletek.