Lehet, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup átvert mindenkit?

Szabó Zsófi és Shane Tusup
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, az egyik legnépszerűbb hazai sztárpár ment szét váratlanul, röviddel az eljegyzés után. Akik azonban figyelmesen figyelték Szabó Zsófi közösségi oldalait, felfigyelhettek pár jelre.  
Vágólapra másolva!

A Jóban Rosszban egykori színésznője és a tréner szerelme az első napoktól kezdve izgatta a bulvársajtót, hiszen Szabó Zsófi korábban több ismert tévéssel-celebbel járt, többek közt Berki Krisztiánnal, az edző pedig Hosszú Katinka olimpikon férje volt, a váláskor nagyjából kétmilliárd forintos vagyonról kellett dönteni. A lapok hetekig csak találgattak, mert a páros titokban találkozott, már az is hír volt, ha Tusup autója a műsorvezető háza előtt állt.

Szabó Zsófi és Shane Tusup Forrás: Szabó Zsófi/Instagram

A sztárpár később is gyakran szerepelt az újságokban, volt eljegyzés is, pár napja Tusup szenvedélyes posztban vallott szerelmet Szabó Zsófinak. Egyikük sem nyilatkozik, de a közösségi oldalaik beszédesek. Szabó Zsófi sem a Facebookon, sem az Instagramon nem posztolt olyan képet másfél hónapja, amelyen a tréner is szerepelne. Azóta 35 posztja volt az Instagramon, mindegyiken egyedül látható, esetleg valamilyen terméket népszerűsít.

Lapozzon, most jönnek még az érdekességek!