Az OnlyFans elsősorban azért sikeres, mert meztelen képeket is lehet nézegetni - amiket az extraerkölcsös Youtube például azonnal letilt. Így aztán bőven vannak itt szexképek. Az OnlyFans egy olyan internetes előfizetéses szolgáltatás, ahol például egy-egy meztelen nő pénzt tud kérni attól, aki nézi. Nem meglepő, hogy prostituáltak mellett ismertebb színésznők is mutogatják itt magukat. Nézzük meg most mindenesetre a legtöbb pénzt összeharácsoló pornósztárokat.

Blac Chyna

A tavalyi adatok alapján ő a legjobban kereső tartalomkészítő az OnlyFans oldalán. A 34 éves kétgyerekes anya egy ideig a Kardashian-család tagja volt, ugyanis Rob Kardashiannal alkottak egy párt, kapcsolatukból egy közös kislányuk is született. Bár a modell – idomai alapján – született Kardashian is lehetne, egyáltalán nem ápol jó kapcsolatot a családdal, nemrég ért végett az ellenük indított rágalmazási pere, melyben a vádlottak javára döntött a bíróság.

https://www.instagram.com/blacchyna/
https://www.instagram.com/blacchyna/
https://www.instagram.com/blacchyna/

Blac Chyna előfizetői szép összeget termelnek a modell szexuális jellegű – elsősorban lábfetisiszta témájú – felvételeiért, ugyanis becsült bevétele havi 20 millió dollár, ami több, mint 7 milliárd forint.


Bella Thorne

A még csak 24 éves Thorne eredetileg színésznőként kezdte karrierjét, de valódi áttörést azóta sem sikerült elérni a szakmában. Azóta valódi polihisztor vált belőle, ma már énekel és modellkedik is, de elsősorban szexuális tartalmakkal hívja fel magára a figyelmet. Nem véletlenül csöppent bele az OnlyFans világába és lépett rögtön az előkelő második helyre.

Bella Thornehttps://www.instagram.com/bellathorne/
https://www.instagram.com/bellathorne/
https://www.instagram.com/bellathorne/
https://www.instagram.com/bellathorne/

Ingyenes előfizetést is kínál, de extra tartalmakért felárat kér az oldalára feliratkozóktól, így lesz havi bevétele kb. 11 millió dollár, azaz 4 milliárd forint.

A cikk folytatásáért lapozzon!