Tavalyi karambolja után vállalta a felelősséget, a mostaniban szerinte vétlen.  

Mint írtuk, karambolozott az egykori valóságshow-sztár, viszont a tavalyival ellentétben, amikor belátta, hogy hibázott, a mostani balesetnél úgy véli, ő volt a vétlen fél. 

Baukó ÉvaForrás: Baukó Éva, Instagram

 De jöjjenek a részletek! "Szerencsére nem sérültem meg, még a légzsák sem nyílt ki, de az autóm eleje megsínylette az ütközést. Két szemtanú is volt, akik látták, hogy a buszsofőr rám húzta a kormányt, de ezt végül a vezető nem ismerte el. Rendőrt is hívtunk, ám mivel senki nem vállalata a felelősséget, kivizsgálják a baleset körülményeit. A buszon volt kamera, amint megnézik a rendőrök, azonnal ki fog derülni az igazság. Addig viszont várunk" – mondta a Borsnak.

"Tavaly volt egy balesetem, nem adtam meg a jobb kezet. Akkor azonnal vállaltam a felelősséget és elismertem, hogy hibáztam. Most is megtenném, de más a helyzet. A helyszínről egyébként haza tudtam vezeti, szóval motorikusan remélhetőleg nem sérült meg az autóm. Még egy ideig azonban nem fogom tudni használni, de a tesómék adnak egy járgányt kölcsönbe" - tette hozzá.