Betört egy férfi a rendező házába, hogy ott használja a jakuzzit

2017 Winter TCA Tour - Day 7 GettyImageRank2 People Talking USA California Pasadena - California One Person Television Show Photography Len Wiseman Arts Culture and Entertainment Executive Producer Celebrities Langham Hotel Television Critics Association
PASADENA, CA - JANUARY 11: Executive producer/director Len Wiseman of the television show 'A.P.B.' speaks onstage during the FOX portion of the 2017 Winter Television Critics Association Press Tour at Langham Hotel on January 11, 2017 in Pasadena, California. Frederick M. Brown/Getty Images/AFP (Photo by Frederick M. Brown / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Len Wiseman rendezőt addig zaklatta egy férfi, míg végül be is tört hozzá, hogy a jakuzziját használja.
Vágólapra másolva!

Kate Beckinsale volt férje, az Underworld és a 2012-es Az emlékmás rendezőjeként is ismert Len Wiseman ideiglenes távoltartási végzést szerzett egy férfi ellen, aki korábban betört a birtokára.

Len Wiseman Forrás: Getty Images via AFP/2017 Getty Images/Frederick M. Brown

A TMZ szerint a Jose Lamas nevű férfi először ételfutárnak adta ki magát, majd amikor Wiseman elküldte, egy oldalajtón keresztül mégiscsak bejutott a kertbe. Ott alsónadrágra vetkőzött, majd beült Wiseman jakuzzijába – és ott töltött vagy háromnegyed órát, amíg a rendőrök ki nem szedték.

Lamas a rendőröknek azt hazudta, hogy ő Wiseman apja, később pedig egy üzenetben ígérte meg a rendezőnek, hogy többé nem fogja zaklatni – előtte azonban még pár fenyegető üzenetet is küldött neki, majd ismét feltűnt a házánál.