Tombolt, rikácsolt Shane Tusup Szabó Zsófival

Szabó zsófi, Shane Tusup
Vágólapra másolva!
A volt sorozatszínésznő megijedt és visszaadta a gyűrűt.
Vágólapra másolva!

Szabó Zsófi és Shane Tusup a közösségi médiában látott képek alapján hatalmas szerelemben égtek, de gyanús volt, hogy a Jóban Rosszban egykori színésznője már másfél hónapja nem tett ki közös képet. A tréner eleve keveset posztolt, de két hete még szenvedélyesen szerelmet vallott menyasszonyának.

Szabó Zsófi, Shane Tusup Instagram

Lehet, hogy az edző temperamentuma okozta a szakítást? "Talán inkább úgy kellene forgalmazni, hogy visszatért a régi énje, az agresszív, erőszakos, üvöltözős, amelyről korábban nem egy történet volt ismert" - árulta el a párhoz közel álló informátor, aki úgy tudja, egy hangos és durva veszekedés következménye volt a szakítás. "Zsófi mindenekelőtt édesanya, aki sosem tenné ki a gyermekét olyan embernek, akinek indulatkezelési problémái vannak, még akkor sem, ha az illető mérgében „csak"

Sosem akarna ilyen emberrel együtt élni, és amikor a hosszú, szerelmes hónapok után eltűnt a szeméről a rózsaszín köd és szembesült Shane egyik dühkitörésével, azonnal döntött: visszaadta a gyűrűt" – magyarázta a Blikknek a hirtelen döntés hátterét egy másik ismerős, aki szerint nincs visszaút Szabó Zsófi számára.

A történetről a cikk alatt olvashat hosszabban.