Oszvald Marika: Ugyanazt érzem, mint a saját szülésem után

Oszvald Marika
Budapest, 2015. március 16. A Kossuth-díjjal kitüntetett Oszvald Marika Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész a Budapesti Operettszínházban 2015. március 16-án. MTI Fotó: Mohai Balázs
Vágólapra másolva!
Oszvald Marika végre nagymama lett, aminek annyira örül, hogy egyszerűen nem tud betelni az unokájával.
Vágólapra másolva!

Május 5-én született meg a színésznő unokája, Vince, akinek az érkezését már az egész család várta. Oszvald Marika lánya már nagyon vágyott egy gyermekre, így különösen nagy volt az öröm, mikor végre a kezében tarthatta a csöppséget. Az Operettszínház színésznője mindenben segít a lányának, ami teljes boldogsággal tölti őt el.

Alig alszom, de az én korosztályomnak már nem is szükséges sok pihenés. Mámorító érzés, ahogy megfogom a picike testét és megsimogatom a selymes bőrét, és imádom a finom illatát. Körülbelül ugyanazt érzem, mint amikor eufórikus állapotba kerültem a saját szülésem után. Szerencsére nagyon stramm a lányom, le a kalappal előtte. Van segítség bőven, együtt örülünk, mert nagyon sokáig, kitartóan küzdött a lányom, hogy édesanya lehessen. A tanácsaimra egyáltalán nincs szüksége, a lányom egy védőnő, fölkészült mindenre, elolvasott, amit csak lehet."

Forrás: MTI/Mohai Balázs

"Mindig az volt fontos számomra, hogy a gyerekem boldog legyen. Hosszú időn keresztül láttam, mennyit szenved emiatt, mert ő nagyon vágyott már egy kisbabára. Sosem kértem számon tőle, miért nem szül már nekem unokát – mesélte lelkesen a Borsnak.