A Família Kft. nagypapája különleges ajándékot kap 95. születésnapjára családjától: egy szemműtétet. Baranyi László azt mondja, szellemileg teljesen jól van, a fizikai állapota sajnos sokat romlott az utóbbi időben.

"Nincsenek jó híreim. Pár napja megint orvosnál jártam a lábam miatt. Bedugtak valami gépbe, egy fél órát biztos, hogy zümmögött fölöttem. Sajnos sokszor előfordul, hogy ki akar menni alólam a lábam. Már minden gyógykezelést kipróbáltam rá, de valamiért nem akar javulni. Már csak a feleségemmel merek közlekedni" - mondta a Borsnak, és arról is mesélt, hogy hamarosan komoly vizsgálat vár rá.

"Ez a nyomorult vírus, a Covid is rátett egy lapáttal. Meggyógyultam, de a mai napig előfordul velem, hogy elszédülök. Legutóbb is kellett egy fél nap legalább, mire magamhoz tértem. Aztán a vérnyomásommal sincs minden rendben, valamelyik nap egészen 180-ig kúszott fel. Szerencsére gyorsan visszaállt. Jövő hétre már kaptam is időpontot CT-vizsgálatra, hogy megnézzék az agyamat. A fejem bal oldala ugyanis már egy ideje fáj, mintha szöget ütöttek volna bele. Iszonyatos fájdalom, meg is ijedtem " - mesélte a színész, aki már hetekkel a születésnapja előtt készül a nagy napra.

MTI

Pont a születésnapom előtt megyek majd szemműtétre, leszedik a hályogot róla. Klára asszonyom már volt, és nagyon jól sikerült neki, így gondoltam, hogy én is kipróbálom. Remélem gyorsan gyógyul majd, mert aztán jönnek a vendégek ünnepelni. Három hét múlva lesz a születésnapom, és szeretném a családom és a barátaim körében tölteni ezt a napot. Persze, nem úgy lesz ám, hogy mindenki egyszerre odajön majd! Muszáj a bandát megfeleznem, mert annyian vannak, hogy nem tudnék mindenkivel minőségi időt tölten" - tette hozzá.