Megszületett Arnold Schwarzenegger legkisebb unokája

Sebastian Kurz - Arnold Schwarzenegger
Austrian-US actor, filmmaker, politician and activist Arnold Schwarzenegger meets Austrian Chancellor Kurz in Vienna, Austria on January 28, 2020. - 20200128_PD6921
Vágólapra másolva!
A színész idősebbik lánya, Katherine Schwarzenegger és férje, Chris Pratt színész 2019-ben házasodtak össze: 2020-ban már született egy kislányuk, a napokban pedig megérkezett a kistestvére is.
Vágólapra másolva!

Az örömhírt már közösségi oldalaikon is megosztotta a házaspár, és a baba nevét is elárulták. A büszke szülőknek újra kislányuk érkezett, akit Eloise Christina Schwarzenegger Pratt névre kereszteltek. Ezzel Arnold Schwarzenegger már kétszeres nagyapa lett.

A szülők nem tervezik megmutatni a lányokat a nyilvánosság előtt, a kétéves Lylát sem láthatták még a rajongóik. Ezzel ellentétben Chris Pratt előző házasságából (Anna Faristól) született fiát, a kilencéves Jacket többször is megmutatták szülei a közösségi médiában. Elsősorban Katherine nem szeretné, ha rivaldafényben élnék az életüket, hiszen az ő szülei is maximálisan biztosították számára a privát szférát, amiért nagyon hálás nekik – írja a Page Six.

„Azt hiszem, az egyik legnagyobb ajándék, amit a szüleim valaha is adtak nekem és a testvéreimnek, az a magánélet ajándéka, és az, hogy igazán normális nevelésben részesültünk, olyan normális nevelésben, amilyenben csak lehetett" – nyilatkozta a kétgyerekes anyuka.