Múlt héten jelentette be Szabó Zsófi, hogy véget ért kapcsolata Shane Tusup edzővel, akivel február óta jegyben jártak. A történtek megviselhették a műsorvezetőt, akinek a válása is tavaly ért véget.

Először beszélt élő adásban új kapcsolatáról Horváth Gréta, akinek titokzatos új szerelme megváltoztatta az életét. Nemrég még Gréta is a válása miatt kesergett, de ennek hamar véget vetett egy másik férfi, aki váratlanul toppant be a nő életébe.

A beszélgetésben Szabó Zsófi műsorvezetőként vett részt, ahol az influenszert kérdezgette az új kapcsolatáról. Horváth Gréta szerelmesen áradozott a férfiról, de Zsófi kevésbé volt lelkes a téma iránt.

„Soha nem szabad elkeseredni, mert mindig okkal történik minden. És én tényleg hiszek abban, hogy előbb-utóbb mindenki meg fogja találni azt, aki neki az igazi ikerlángja" – mondta pozitívan Horváth Gréta, mire Szabó Zsófiból hirtelen így reagált:

Vagy nem! De mindenkinek sok sikert kívánunk...– idézi a Blikk a műsorvezető szavait, aki valószínű a sok csalódástól nem tudott azonosulni vendége gondolataival.