Hajléktalanként él a Baywatch egykori sztárja - fotó

Durván lecsúszott az egykori modell: hajléktalanná vált és a szemétben turkál
Loni Willison és egykori férje, Jeremy Jackson
WEST HOLLYWOOD, CA - OCTOBER 16: Actor Jeremy Jackson (R) and his fiancee Loni Willison arrive at the "Rupaul's Drag Race: All Stars" Premiere Party at The Abbey on October 16, 2012 in West Hollywood, California. (Photo by Amanda Edwards/WireImage)
Vágólapra másolva!
A Baywatch sztárja volt Loni Willison, aki mára teljesen lecsúszott és hajléktalanként él. A színésznő 2012-ben ment feleségül Jeremy Jacksonhoz, ám a házasságuk - többek között - Willison kábítószer-függősége miatt két év után véget ért. Loni később mindenét elveszítette, és már jó ideje Kalifornia nyomortelepein látják feltűnni, ahol időről időre fotókat is készítenek róla.
Vágólapra másolva!

Az egykor ünnepelt színésznő azt vallja, nem kér a segítségből, így is mindene megvan, amire szüksége lehet: "Nincs mobiltelefonom. Van kajám, van hol aludnom. Itt-ott kapok pénzt, és van élelmiszer a kukákban és a boltok közelében. Ennyi pont elég nekem" - nyilatkozta.

Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com

Loni kálváriája még 2018-ban kezdődött, amikor elvesztette asszisztensi állását egy Los Angeles-i sebészeti központban. Később ingatlanosként dolgozott, de becsapták, nem kapta meg a fizetését, ekkor omlott össze és súlyosbodott a szenvedélybetegsége is. A számláit sem tudta fizetni, így kilakoltatták.

Két év telt el, azóta az utcán vagyok" - nyilatkozta Willison, akit állítólag kényszerképzetek gyötörnek, állítja, hogy a saját lakásában villamos árammal kínozzák.