Régóta nagyon beteg: újabb műtét vár a P. Mobil frontemberére

Schuster Lóránt Schuster Lóri P.Mobil interjú 2015. március 10.
Vágólapra másolva!
Schuster Lóránt életereje megkérdőjelezhetetlen: a P. Mobil vezetője 2015-ben megküzdött a rákkal, túl van 5 súlyos hasi műtéten, eltávolították a fél máját, és 16 kemoterápiás kezelést kapott: az orvosai is a csodájára jártak annak, hogy túlélte.
Vágólapra másolva!

Ennek már 7 éve, a zenész pedig fáradhatatlanul dolgozik, a zene élteti: folyamatosan készülnek az új dalok, lemezek. Igaz, jelenleg csak otthonról tud tevékenykedni, térde miatt is újra kés alá kell feküdnie, ráadásul a daganatos betegség miatt is újra operálni kell hamarosan.

"Én bírnám a tempót, a lábam nem bírja! Mindkét térdem kikészült, így acél protézist kaptam az egyik lábamba, a másikat majd ősszel műtik ugyanígy. Egyébként jól érzem magam, a tehetetlenség, ami bosszant, de itthonról is folyamatosan dolgozom. Két hónapja lábadozok, olyan, mintha sitten lennék, azzal a különbséggel, hogy jobb a koszt, és van ablak. Addig nem hagyom abba, míg terminátor nem leszek. Júniusban szabadtéri koncertet adunk Budapesten, de lesz még fellépés Esztergomban és Győrben is. Ha talicskán kell odatolni, akkor is ott leszek!" – mondta.

Fotó: Csanádi Márton - Origo

A P. Mobil frontemberét nem foglalkoztatja az idő múlása, a születésnapjával sem törődik különösebben. Ugyanakkor tény, hogy az elmúlt évek egészségügyi problémái után volna mit ünnepelnie.

Nem tartok semmilyen ünnepet, az én igazi ünnepem nagyon kicsi dolgokban rejlik. Egy jó könyvnek, egy jól sikerült fellépésnek vagy egy jól összerakott számnak örülök igazán, illetve, ha az unokámmal lehetek. Félénk kislány, de ha feloldódik, nagy franc, amikor odabújik hozzám, nagy öröm nekem" - mondta a Blikknek.