Ma már híres, esetenként Oscar-díjas színésznők is kezdték úgy a pályájukat, hogy a tehetségük helyett inkább a testüket mutogatták, akár rögtön az első filmjükben levetkőztek. Kathleen Turnerről, Bridget Fondáról vagy Elizabeth Hurley-ről itt talál pár meztelen fotót az 1980-as évekből, de hol láthattuk először meztelenül Angelina Jolie-t, Catherine Zeta-Jonest vagy Charlize Theront? Következzenek az 1990-es évek emlékezetes debütálásai!

Angelina Jolie

Angelina Jolie szexjelenete a Cyborg 2-ben, kikockázvaForrás: Trimark Pictures
A színésznő mellei közelebbrőlForrás: Trimark Pictures

Pár videoklip után az első rendes filmszerepét a Cyborg – A robotnő folytatásában, a már csak videón megjelent Cyborg 2 – Üvegárnyékban kapta, és egyből le is vetkőzött a kamerák előtt. A ma már Oscar-díjas színésznőnek az 1993-as film után is két évet kellett várnia a következő munkára, de szélesebb körben talán csak öt évvel később vált ismertté a Kifutó a semmibe című filmmel – amelyben egyébként szintén láthattuk meztelenül.

Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones félmeztelenül a SeherezádébanForrás: UGC
Szintén SeherezádékéntForrás: UGC

A szintén Oscar-díjas színésznő 1990-ben a Seherezádé (Les 1001 Nuits) című filmben, Az Ezeregyéjszaka meséi francia feldolgozásában kapta az első szerepét – természetesen a címbeli mesélőt játszotta. Az egyik jelenetben – ma már meglehetősen ügyetlennek ható trükkfelvételen – félmeztelenül ereszkedett alá az égből, de például úgy is láthattuk, hogy az intim részeit csak tengeri csillagok takarták.

Charlize Theron

Charlize Theron, 2 nap a völgybenForrás: MGM
Ugyanabban a jelenetben, csak már melltartó nélkülForrás: MGM

2004-ben nyert Oscar-díjat A rémért, de már a harmadik filmjében, 1996-ban láthattuk meztelenül. Ez volt a 2 nap a völgyben, amelyben Teri Hatcherrel is volt egy emlékezetes verekedős jelenete, egyébként olyanok mellett játszott, mint Jeff Daniels vagy Danny Aiello. Theron aztán a következő évben Az ördög ügyvédjében is megmutatta magát teljesen meztelenül, de egyébként azóta is többször állt ruha nélkül a kamerák elé.

Lapozzon, a következő oldalon újabb meztelen fotókkal folytatjuk!