Abszurd romantikus komédiában kapott szerepet Csobot Adél

Csobot Adél
Vágólapra másolva!
Csobot Adél első nagy, filmes szerepe Dobó Kata nagyjátékfilmjében volt: az egyik főszereplőt játszotta az El a kezekkel a papámtól! című filmben, most pedig arról írt, hogy újabb szerepet kapott.
Vágólapra másolva!

"Köszönöm a bizalmad, Rozi! A rendező kiemelte: A Cicaverzum egy olyan világban játszódik, ahol a furcsa a normális, ezáltal szerintem különös módon nagyon hasonlít a valóságra. Azért fontos nekem ez a film, mert ebben a mesei, abszurd világban a drámai élethelyzeteket is lehetséges humorral, könnyedséggel ábrázolni. Bízom benne, hogy az alkotótársakkal közösen egy olyan világot teremtünk, ahova jó egy kicsit elutazni" - írta közösség oldalán Csobot Adél, aki egy albumnyi képet mutatott az új magyar filmről.

Törőcsik Franciska és Polgár Csaba főszereplésével készül Szeleczki Rozália első mozifilmje. A Nemzeti Filmintézet közleményéből kiderül, hogy a két hete Budapesten készülő Cicaverzum egy harminc éves lány, Fáni és egy fekete macska szokatlan románcáról szól. A kapcsolat idővel egyre különösebb fordulatokat vesz, mígnem Fáni a nárcisztikus macska miatt majdnem mindent elveszít, ami addig fontos volt neki. A film valódi tétje, hogy a főszereplő Fáni rájön-e, hogy elakadt a múltban, és emiatt menekül álomvilágba.

A tájékoztatás szerint a forgatókönyvet a rendező Kemény Zsófival közösen írta, operatőre M. Deák Kristóf, producere Iványi Petra (FOMO, Látom, amit látsz). A Macska Patkós Márton hangján szólal meg, gazdáját Polgár Csaba játssza.