Bundesliga-frizura, igazgatói intő: gyerekkoráról mesélt Mező Misi

Mező Misi
Vágólapra másolva!
A Magna Cum Laude frontembere a Család-barát vendégeként mesélt arról, hogy mint sok gyerek, ő is lázadt az iskola kötöttségei ellen.
Vágólapra másolva!

Noha nem készült róla sok fotó gyermekkorában, néhányat mégis megmutatott Mező Misi a Család-barát vendégeként, ahol kendőzetlen őszinteséggel vallott arról, hogyan nevelkedett a Békés megyei szülőfalujában, Dobozon. A muzsikálás szeretetét az anyatejjel szívta magába, de kezdetben nem igazán szeretett iskolába járni, a magatartása emiatt nem volt túl jó.

Mező Misi MTVA

„Nem igazán emlékszem vissza jó szívvel az általános iskolás évekre. Nem voltam jó gyerek, sokat rosszalkodtam, egyszer még egy igazgatói intőt is kaptam. Az akkori divatnak megfelelően Bundesliga-frizurám volt, amin utólag jót nevetek. Ekkoriban szólított meg a zene, elkezdtem táncolni, énekelni majd később gitározni édesapám hagyományőrző cigányzenekarában" – mesélte Mező Misi, a Magna Cum Laude zenekar frontembere, aki akkor szerzett életre szóló emlékeket és barátságokat, amikor kamaszkorában elkerült középiskolába Gyulára. Az énekes hozzátette, az érettségi után, ballagásáról őrzi az egyik olyan fotót, amin elégedett magával, mivel akkor éppen nem küzdött a plusz kilókkal.

Habár a zenész szerény körülmények között nőtt fel, édesapja mindig is támogatta abban, hogy zenélhessen. Egy kombájnversenyen nyert fődíj pénznyereményéből vette meg Misinek az első gitárt, amit középiskolai zenekarában, a Három Amigóban használt először. A teljes beszélgetés újranézhető a Család-barát Médiaklikk-oldalán, ahol 60 napig elérhetők a korábbi adások is.