Új hírek érkeztek az intenzív osztályra került Bodrogi Gyuláról

Színház- és Filmművészeti Egyetem '56-os ünnepi megemlékezés, Uránia Filmszínház, Bodrogi Gyula
Vágólapra másolva!
Kedden hazaengedték Bodrogi Gyulát a kórházból, ahová múlt héten került be. A múlt héten a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikájának intenzív osztályára szállították, miután fulladozni kezdett.
Vágólapra másolva!

"Szerencsére már jól vagyok, meggyógyítottak. Több vizsgálat is volt a napokban, és most mindent helyrehoztak. Az a helyzet, hogy bevizesedtem, ezt kellett megoldani.

Úgy engedtek el, hogy pihenjek, vigyázzak magamra, és mivel most nincs sem forgatás, sem színházi munkám, így ezt nem lesz nehéz betartani" – nyilatkozta a Blikknek a színész, aki már otthon lábadozik.

Fotó: Koncz Márton - Origo

Bodrogi a tőle megszokott optimizmussal szemléli helyzetét ellenben párjával, Angélával, akit nagyon megviseli, hogy így kell látnia a színészt.

Minden reggel vittem a kórházba a reggelit, utána hazaszaladtam, főztem az ebédet és azt is. Lefogyott egy picit, úgyhogy otthon fel kell hizlalnom, de biztos vagyok benne, hogy jó étvágya lesz. Kontroll alatt tartják, kétnaponta jön majd egy nővér, figyeli az állapotát. Remélem, minden jól alakul. Mondtam is Gyulának, hogy fel kell épülnie, mert nekünk még dolgunk van ezen a földön" - mondta.