Kiderült, ki a rejtélyes idegen, aki Berki Krisztián temetésén beszédet mondott

Berki Krisztián temetése, temetés, Berki Krisztián, média celeb
Vágólapra másolva!
Egy héttel ezelőtt, május 26-án temették el a 41 éves korában meghalt Berki Krisztiánt. Búcsúztatóján valóságos tömeg alakult ki, egytől egyig fehér ruhában érkeztek a médiasztár egykori kívánságának eleget téve.
Vágólapra másolva!

A temetést szinte egyedül Berki Mazsi szervezte, aki minden tőle telhetőt megtett, hogy méltó módon búcsúzzon szeretett férjétől. A szertartáson ő maga is beszédet mondott, de előtte egy ismeretlen férfi is szólt pár szót a pódiumon állva. A nagyközönség számára rejtélyes idegenről kiderült, hogy milyen kapcsolatban állt Berki Krisztiánnal.

Új volt neki az érdek nélküli barátság, amit tőlem kapott, ezt sokszor el is mondta. Mintha testvérek lettünk volna" – idézi a Blikk Székely Zsolt szavait, aki csupán nyolc hónappal halála előtt ismerte meg Berki Krisztiánt. Az eddig ismeretlen barát azt is elmondta, hogy nagyon sok hasonlóság volt az életükben.

Mindketten egyedüli gyerekek voltak, akik nagyon vágytak egy testvérre, végül egymásban találták meg. Mindketten 1980-ban születtek, a sors különös fintora, hogy még a tetoválásaik is megegyeztek. Székely Zsolt elmondása szerint még megismerkedésük előtt készültek el a tetoválások, ők maguk is megdöbbentek, és sokszor megjegyezték, hogy ekkora véletlenek nincsenek és okkal kerültek egymás életébe.

Székely elmondása szerint mindenben számíthattak egymásra, megismerkedésük óta napi szinten tartották a kapcsolatot videóhívásban.
„Volt olyan, hogy a bajai réven kocsiba ültem este és 200 kilométerről hoztam fel neki gyógyszert, mert nem kapott és rosszul lett" – árulta el a gyászoló barát.

Berki Krisztián temetése Fotó: Polyák Attila - Origo