Így reagált Johnny Depp, miután pert nyert a volt felesége ellen

Horizontal
(FILES) In this file photo taken on May 27, 2022, US actor Johnny Depp gestures to spectators in court after closing arguments at the Fairfax County Circuit Courthouse in Fairfax, Virginia. - A US jury found June 1, 2022 that actress Amber Heard had made defamatory claims of abuse against her ex-husband Johnny Depp, and awarded him $15 million in damages. (Photo by Steve Helber / AFP)
Vágólapra másolva!
Johnny Depp megnyerte a volt felesége, Amber Heard elleni rágalmazási pert, utána közleményt adott ki.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Johnny Depp megnyerte a volt felesége, Amber Heard elleni rágalmazási pert, az esküdtszék szerint ugyanis a színésznő tudatosan hazudta azt, hogy a világsztár bántalmazta.

Johnny Depp nyerte a pert Forrás: AFP/Steve Helber

Deppnek végig sokkal erősebb volt a társadalmi támogatottsága – amiről hosszabban írtunk a per első szakaszában –, így a bírósági döntés után kiadott közleményében a rajongóknak is megköszönte, hogy az egész világon kiálltak érte:

A színész a közleményt azzal kezdte, hogy hat éve az egész élete megváltozott: Heard rágalomhadjáratot indított ellene, ami kezdetben komoly negatív hatással bírt a megítélésére és karrierjére. "De hat évvel később az esküdtszék visszaadta az életem. Meg vagyok hatva" – írta.

Közben Heard is kiadott egy közleményt: ő természetesen csalódását fejezte ki a bírói döntés miatt, sajnálatosnak tartotta, hogy egy nőt a modern időkben is megaláznak, ha kiáll egy nagyobb hatalommal bíró férfi ellen.

Heard bejegyzését eddig 260 ezren, Deppét majdnem 15 millióan kedvelték az Instagramon.