Kiderült: az RTL Klub sorozatszínésze összeverte a saját kisfiát

Molnár Gusztáv
Vágólapra másolva!
Az RTL Klub sorozatszínészéről, Molnár Gusztávról leginkább a magánéleti gondjai, és nem színészi sikerei miatt lehet hallani. Pszichiátriára vitték, hosszú ideig alkoholista volt, egykori barátnője szerint pedig összeverte a saját kisfiát. 
Vágólapra másolva!

Gyermekbántalmazással vádolják

Minden munkáját egy csapásra elveszítette, miután volt párja gyerekbántalmazással vádolta meg Molnár Gusztávot tavaly, aki nemcsak a gyereket bánthatta, de exe új párjával is összeverekedett. "Tudtommal nem jelentettek fel gyermekbántalmazásért: garázdaságért jelentettek fel, mert összeverekedtem a férjével, amely miatt egyébként én is feljelentettem őt könnyű testi sértés miatt" - árulta el akkor, és azt is elmondta, hogy nem beszélhet a fiával, ami szörnyen megviseli.

Forrás: Molnár Gusztáv/Instagram

A gyerek azt mesélte az esetről, hogy az apja részeg volt, és a kocsiban elaludt, de mivel nem volt bekötve, ezért többször rádőlt.

– mesélte Ildikó, aki azonnal hívta a rendőrséget, másnap pedig feljelentést tett. A nő arról is mesélt akkoriban, hogy már a kapcsolatuk során is voltak problémáik: előfordult, hogy bezárkózott a kisfiával a szobájába, mert féltek a színésztől.

Tavaly augusztus óta csak felügyelet mellett találkozhat Benedekkel, de a bíróságon küzd azért, hogy ez változzon.

A cikk folytatódik, lapozzon!