Tóth Vera súlyos dolgokat mesélt a meghalt Kandech Evelyne szerelmi életéről

Adventi Tóth Vera koncert Ünnep a Várbazárban
2021.12.19.
Karácsonyi koncert
Vágólapra másolva!
A tavaly meghalt Kandech Evelyne a Megasztár első évadában negyedik helyezést ért el, a tehetségkutatót akkor Tóth Vera nyerte, akivel később is tartották a kapcsolatot. Hogy miért nem futott be hasonlóan sikeres karriert, annak súlyos okairól Tóth Vera mesélt.
Vágólapra másolva!

"Ez családi helyzet. Szerintem a nevelésen és a családi helyzeten múlik, hogy apával, anyával nősz-e fel. Hogy az apád úgy ment el, hogy megígérte, majd visszajön, és soha többet nem jött vissza. Egész életedben marad egy hiány az életedben. Az anyukádat hamar elveszted! Jó, nem amikor a Megasztár volt, kicsit később. De globálisan az ő problémája" – fogalmazott az énekesnő.

Forrás: Koncz Márton - Origo

Szerinte ezáltal Kandech Evelyne egy álomvilágban élt, kicsit gátlástalan volt, és kicsit többet beszélt a kelleténél.

Vagy egy bizonyos ponton túl eltűnt egy kapcsolatból. Legyen az barátnői vagy párkapcsolati viszony. Nem volt képes fenntartani egy bensőséges viszonyt, de erről nem tehetett, ezt pici korából hozta" – mondta.

Tóth Vera szerint a siker megélését is eldobta magától, ugyanis állítja, ő is lehetett volna sikeres, csak nem volt olyan támasza, mint neki a szülei - írja a Bors.