Adás közben vesztek össze a népszerű magyar youtuberek

Vágólapra másolva!
A Trió! az egyik legnépszerűbb podcast műsor Magyarországon, adásaikat több tízezren követik hétről hétre. A három házigazda Henry Kettner, Török Ábel és Abosi Barna ismert youtuberek, akik saját csatornát is üzemeltetnek, amiken több százezer követőt gyűjtöttek már.
Vágólapra másolva!

A Trió! legújabb videójában szokatlan dolog történt: a TV2-n, a Farm VIP-ban és a Drágám, add az életed-ben is látott Henry Kettner és Török Ábel adás közben veszett össze, ami miatt Ábel el is hagyta a stúdiót. A videóban Henry egy hírt olvasott fel, amikor Ábel megkérte, hogy olvasson érthetőbben, mert szerinte érthetetlen a szöveg a nézők számára. Henry annyira megsértődött a műsorvezető társa megjegyzésén, hogy nem volt hajlandó megszólalni a következő percekben.

YouTube

Barna próbálta menteni a helyzetet, tovább vezette a műsort, hogy elkerülje a veszekedést a két műsorvezető között, de ők nem tágítottak. Henry és Ábel heves vitába kezdett, aminek a végén utóbbi felállt az asztaltól és ott hagyta a műsort - ezután Barna és Henry tovább vezették a műsort, mintha semmi sem történt volna. Ábel szerint Henry gyerekesen viselkedett és nem szabadna műsor közben mindent komolyan vennie. A nézők Ábelnek adtak igazat a komment részlegben, ahova több száz hozzászólás érkezett.

Itt a videó: