Kínos dolgok derültek ki Csepregi Éva fiáról

Heatlie Dávid
Vágólapra másolva!
Heatlie Dávid és felesége is megküzdenek a TV2 vetélkedőjének fődíjáért a héten látható végső döntőben. A Drágám, add az életed! című műsorban nincsenek titkok, a játék hevében sokan elárultak már kínos dolgokat a kamerák előtt, legutóbb Csepregi Éva fia mesélt egy repülős incidensről.
Vágólapra másolva!

Elkezdődött a műsor úgynevezett All Star hete, melyen az elődöntők nyertes párjai küzdenek meg egymással a végső győzelemért. A döntős párok között láthatjuk Heatlie Dávidot és feleségét, Dórit, Henry Kettnert és Rebekát, a várandós Palácsik Lillát és férjét, Visváder Tamást, valamint a múlt heti győztest Kiss Péter Balázs színészt és feleségét Viktóriát.

Az egyik játék közben Till Attila tette fel a kérdést, hogy ki szeret utazni és Heatlie Dávidék felé fordult elsőként. A zenész bevallotta, hogy két évvel ezelőtt repültek utoljára a Maldív-szigetekre, akkor azonban nagyon kínos szituációba keveredett.

Felesége közbeszólt, hogy majdnem leszállították őket a gépről, ugyanis férje úgy berúgott, hogy fel kellett szólítani, hogy ne igyon már többet. Csepregi Éva fia azzal magyarázta a történteket, hogy fél a repüléstől és megnyugtatja az alkohol hatása, majd Henry Kettner is bevallotta, hogy csak részegen éli túl a hosszabb utazásokat.