A közmédia idei legnézettebb közvetítését hozta az Olaszország-Magyarország Nemzetek Ligája-mérkőzés. 682 ezren nézték az M4 Sporton az összecsapást, amivel a csatorna piacvezető volt kedden. A találkozó ideje alatt a televíziónézők 18,1 százaléka nézte a közmédia sportcsatornáját és összesen 1,3 millió embert ért el a közvetítés.

Kedd este Olaszországgal játszotta második Nemzetek Ligája-csoportmérkőzését a magyar labdarúgó-válogatott. Ez az összecsapás volt a legnézettebb NL-csoportmérkőzés Magyarországon, amióta az UEFA elindította a sorozatot. Az összecsapásra még többen voltak kíváncsiak, mint a szombati angolok elleni találkozóra. Akkor nemzeti csapatunk győzelmét 425 ezren (14,7%) nézték az M4 Sporton, tegnap este másfélszer többen, 682 ezren követték a válogatott szereplését.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

Szombaton folytatja szereplését a Nemzetek Ligájában a magyar nemzeti válogatott, 20:45-től a Puskás Arénában fogadja Németországot Marco Rossi együttese. Az összecsapás előtt is érdemes lesz az M4 Sportra kapcsolni. 16 órától az Azeri Nagydíj időmérő edzését közvetíti az ország legnézettebb sportcsatornája, ezt követően, 17:45-től igazi kézilabda szuperrangadó következik. A Telekom Veszprém és a Pick Szeged a magyar bajnoki döntő második mérkőzésén csap össze egymással. A napot pedig a Magyarország-Németország NL-találkozó zárja.

Az élő közvetítések szünetében sem érdemes elkapcsolni a csatornáról, ugyanis a nézők belépőjegyeket nyerhetnek a FINA vizes vb-re. Nincs más dolguk, mint a június 6. és 17. közötti sportközvetítések reklámszünetében látható játékkérdésre helyesen válaszolni, hogy esélyük legyen megnyerni a belépőjegyek egyikét.