Volt férje botrányt okozott Britney Spears esküvőjén, a rendőrség is megjelent - videó

(FILE) Britney Spears Is Engaged to Sam Asghari After Nearly 5 Years Together USA United States IDSOK America NurPhoto California CA LA West Coast Los Angeles County Hollywood Carpet Arts Culture Editorial Attending Celebrities Posing 2019 Photography Ima
(FILE) Britney Spears Is Engaged to Sam Asghari After Nearly 5 Years Together. HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - JULY 22: Singer Britney Spears and boyfriend/personal trainer Sam Asghari arrive at the World Premiere Of Sony Pictures' 'Once Upon a Time In Hollywood' held at the TCL Chinese Theatre IMAX on July 22, 2019 in Hollywood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto) (Photo by Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Kis híján botrányba fulladt Britney Spears esküvője, miután az első férje, Jason Alexander is megjelent, hogy tönkretegye a ceremóniát.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Britney Spears férjhez ment Sam Asgharihoz, akivel 2016 óta vannak együtt. A ceremónia viszonylag szűk körű volt, 60 vendég előtt zajlott: a szűkebb családból csak Britney egyik testvére volt jelen, Madonna, Drew Barrymore és Paris Hilton ellenben tiszteletüket tették a People magazin szerint.

Britney Spears és Sam Asghari Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

A lap szinte idilli esküvőről számolt be, miközben a TMZ arról írt, hogy az eseményt megzavarta Britney első férje, Jason Alexander – akivel mindössze 55 óráig voltak házasok 2004-ben. A férfi még a konkrét szertartás előtt, az előkészületek idején jutott be a helyszínre, ahol aztán a biztonsági őrökkel, majd a rendőrökkel is összetűzésbe keveredett, eljárás is indul ellene.

Britney Spears és Jason Alexander Forrás: AFP/People

Egyelőre nem tudni, mi volt Alexander pontos célja, mindenesetre élőben is közvetítette a történteket, és a felvételeken többször elmondta, hogy tönkre akarja tenni az esküvőt: