Madonnával csókolozott Britney Spears az esküvőjén - fotó

Christina Aguilera, Madonna, and Britney Spears full length christina aguilera madonna britney spears performance stage awards 243033 Vertical CELEBRITY TELEVISION MUSIC ENTERTAINMENT
NEW YORK - AUGUST 28: (U.S. TABLOIDS OUT) Singers Christina Aguilera(L), Madonna, and Britney Spears on stage during the 2003 MTV Video Music Awards at Radio City Music Hall on August 28, 2003 in New York City. (Photo by Dave Hogan/Getty Images) (Photo by Dave Hogan / Getty Images North America / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
2003-ban élő adásban, a színpadon váltott csókot Madonna és Britney Spears, majd Christina Aguilera is. A történteket most újra felidézték Britney Spears esküvőjén.
Vágólapra másolva!

Britney Spears és Sam Asghari esküvője nem szűkölködött a botrányokban, ugyanis Spears első férje megpróbálta tönkre tenni azt, bár senki nem értette, hogy mi oka volt rá. Viszonylag szűk körben, hatvan fővel tartották meg a lakodalmat, bár így is valódi sztárparádé volt a mennyegzőn. A résztvevők között volt Paris Hilton, Drew Barrymore, Donatella Versace, Selena Gomez és természetesen Madonna is.

Az utóbbi időkben botrányos viselkedéséről elhíresült Madonna osztotta meg azt a felvételt, ahol a menyasszonnyal csókolóztak, hasonlóan, mint a 2003-as MTV Video Music Awards díjátadón, bár azt egyelőre nem tudni, mit szólt ehhez a vőlegény.

A képek között lapozhat:

A 2003-ban történt jelenetet az alábbi videón tekintheti meg.