Bereczki Zoltánon röhög a fél ország

Dancing With The Stars Bereczki Zoltán
Vágólapra másolva!
Péntek este ért véget a TV2 hatalmas sikerű műsora, a Drágám, add az életed! című vetélkedő, melynek utolsó adása is bővelkedett a humoros jelenetekben. A végső összecsapásnál történt az incidens, melyben tudtán kívül, Bereczki Zoltán is érintett volt.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt hónapokban mintegy félmillió nézőt ültetett nap mint nap a televízió elé a TV2 nagy sikerű vetélkedője, így több, mint valószínű, hogy hamarosan újra képernyőre tűzi a csatorna. Az utolsó adásban Kiss Péter Balázs színész és kedvese, Kulcsár Viktória küzdöttek meg Heatlie Dáviddal és feleségével, melyből az előbbi páros került ki győztesen, így ők utazhatnak a több millió forint értékű álomutazásra.

A szóban forgó kínos eset a végjátékban történt, ugyanis Heatlie Dórának van egy szerencsét hozó fotója, melyen Bereczki Zoltánnal látható. A nagy izgalomban Csepregi Éva menye babonából megcsókolta a képet, hátha segítségére lesz a hajrában. Ezt a jelenetet persze Till Attila sem hagyhatta szó nélkül.

vagy csak naívan odaállt egy fotóhoz?" – kérdezte Tilla a párostól.


– hangzott Heatlie Dávid frappáns válasza, mellyel sikerült kellemetlen helyzetbe hoznia Bereczki Zoltánt, aki valószínűleg még azóta sem tudja, hogy a fél ország rajta nevetett.