Péter Szabó Szilvia elárulta, milyen esküvőt tervez

Péter Szabó Szilvia
Vágólapra másolva!
Péter Szabó Szilvia már 19 éves kora óta van a zenei pályán, ezért korán kellett önellátó felnőttként boldogulnia. A NOX hatalmas siker volt a kezdetekkor, azonban magánéleti gondok miatt, egy időre hátra kellett hagynia a zenekart és külföldre költözött. A húszéves jubileum alkalmából most visszatértek és gőzerővel dolgoznak a fellépéseken és az új lemezen, bár családanyaként most már mások a prioritások az énekesnő életében.
Vágólapra másolva!

Péter Szabó Szilvia már nyolc éve alkot egy párt Völgyesi Györggyel, akitől született egy kislánya, Emma. A 39 éves énekesnő és párja azóta sem házasodtak össze, de elárulta milyen terveik vannak a jövőre nézve és milyen lenne számára a tökéletes esküvő.

„Most nagyon nem ez áll a fókuszban. Nyolc éve vagyunk együtt Gyurival, akivel együtt is dolgozunk. Lehet, hogy egyszer eljön a pillanat, hogy hivatalosan is összekötjük az életünket, de azt is egy fehér homokos tengerparton, hosszú fehér ruhában, virággal a hajamban képzeltem el" – árulta el a Borsnak Péter Szabó.

Most egyelőre a karrierjére koncentrál és az éneklés mellett még műsorvezetői feladatokat is ellát, ezért a kérdésre, hogy terveznek-e második gyereket egyértelmű nemmel válaszolt, bár a későbbiekben nem tartja kizártnak, hogy az öt és fél éves Emmának kistestvére legyen