A legjobb barátja volt szerelmével jött össze a népszerű magyar sztár

Liszkai Márk
Vágólapra másolva!
Liszkai Márk népszerű magyar tiktokker, akit több mint 346 ezren követnek az oldalán és már 12 millió lájkot gyűjtött. Márk humoros, lifestyle tartalmaival lett népszerű a Tiktokon és az Instagramon, ahol 28 ezren követik a mindennapjait.
Vágólapra másolva!

A fiatal tiktokker friss Instagram posztjában meglepő bevallást tett a rajongóinak, szerelmes lett legjobb barátja exbarátnőjébe.

"Nem szép dolog az egyik haverod exével összejönni..." - írta Márk, aki régen ugyanezt gondolta, de be kellett látnia, hogy nem tud parancsolni az érzelmeinek. "Ugyan nem szép dolog összejönni egy haverod exével, ugyanott ezek általában egy hirtelen fellángolás miatt alakulnak ki, és a legtöbb ilyen nem tart tovább 3 hónapnál. Mivel én is így gondolkodtam erről, hosszú ideig próbáltam harcolni magam ellen.. Pontosan 9 hónapig" - árulta el a tiktokker. Márk elmondta, hogy rengeteg veszekedésen mentek keresztül és rengeteg jelet kapott, hogy ezt nem kellene erőltetni de szerinte ami nem múlik el 9 hónap alatt, az nem csak egy fellángolás. A tiktokker már bűntudat nélkül tud beszélni a dologról és boldog, hogy ez történt vele - azt üzente a rajongóknak, hogy soha ne helyezzenek mást előtérbe a saját boldogságuk helyett, mert szerinte nem mindenki viszonozná ezt.