Csúnya szerelmi csalódásáról vallott Pál Dénes

Pál Dénes
Vágólapra másolva!
Se veled, se nélküled kapcsolat ihlette Pál Dénes új dalát. Az énekes elárulta, a Legyen úgy, mint rég című dal egy olyan vívódásról szól, amelyhez hasonlóval ő is találkozott életében, ezek a harcok azonban mindig előre vitték. A klip különleges látványvilággal és egyedi képi megoldásokkal készült, a forgatáson pedig Pál Dénes két szerepben is feltűnt.
Vágólapra másolva!

Keserédes szerelemnek állít emléket a Legyen úgy, mint rég, amelynek zenéjét Pál Dénes szerzőtársa, Somogyvári Dániel, a szövegét pedig maga az énekes írta. "Kicsit új lesz ez a stílus, a hallgatóságnak is, de nagyon a sajátomnak érzem. Bízom benne, hogy eléri a közönségét.

Fájón ismerős ez a helyzet mindenkinek, akinek ért véget kapcsolata. Akkor azt gondolod, a világnak is vége, de szerencsére az én világom folytatódott" - mesélte.

Forrás: Pál Dénes

A dalhoz illő, különleges képi világú klipben nemcsak főszereplőként vett részt, a vizuális elemek jó részéért is ő felelt.

"A látványvilág nagyon különleges. Olyan vetítések mennek a háttérben, amiket először ott, a forgatáson rögzítettünk nappali fényben, majd egy vágó - akinek normál esetben csak a forgatás után kezdődne a munkája - a helyszínen készített belőle anyagot. A forgatás másik felében egy különleges technika segítségével ezeket a felvételeket már a sziklákra, hátterekre tudtuk vetíteni, így szimbolizálva az emlékeket. Ezzel a technikával foglalkozom egyébként, nemcsak a saját klipemben, más kisfilmekben is dolgoztam, egyre többen kérnek fel. Természetesen a fő az életemben az éneklés marad, de örülök annak, hogy össze tudom kötni a kettőt és ezzel egy még komplexebb, izgalmasabb kisfilm kerül a közönség elé" - tette hozzá.