Egykori filmsztárok, akik felismerhetetlenné váltak az évek alatt

Kelly McGillis,
Brendon Fraser,
Lara Flynn Boyle
Vágólapra másolva!
A következő színészek közül legtöbben ma már visszavonultan élnek, nem feküdtek számtalanszor a sebészkés alá, csak méltósággal próbáltak megöregedni. Az idő azonban nem volt kegyes hozzájuk, ma már rájuk sem lehet ismerni. Egyesek súlyos betegséggel küzdöttek, ami miatt nem tudtak később talpra állni, míg mások elhíztak és végleg elhagyták magukat. A következő sztárok közül már többen is civil módon élnek, de egyesek még ma is próbálkoznak a szakmájukban boldogulni.
Vágólapra másolva!

Kelly McGillis

A mozikban már hódít a Top Gun második része, a régi főszereplővel, Tom Curise-al a főszerepben. Sokan azonba hiányolták mellőle a szőke színésznőt, akiért férfiak milliói rajongtak egykoron. Az első részt 1986-ban mutatták be, McGillis akkor még csak 27 éves volt. Azóta már visszavonult a filmezéstől és egyáltalán nem bánja. A színésznő őszintén elmondta, szerinte miért nem keresték meg a Top Gun alkotói, hogy térjen vissza a folytatásban. „Öreg vagyok, kövér vagyok, és a koromnak megfelelően nézek ki, és ebben a szakmában erre nincs szükség... Sokkal inkább szeretném abszolút biztonságban érezni magam a bőrömben, és tudni azt, hogy ki és mi vagyok..." – nyilatkozta az Entertainment Tonightnak még 2019-ben.

Kelly McGillis 1986-ban, a Top Gun című filmben Forrás: HIP/ Northfoto

Kelly McGillis napjainkban Forrás: Instagram


Brendan Fraser

Az egykori szívtipróra ma már rá sem ismerni. A kétezres évek elején szárnyalt karrierje és számos felkérést kapott. Legismertebb alakítása a Múmia című filmtrilógiában volt, ezután még kapott meghatározó szerepeket, majd lassan kikopott a köztudatból. Később bevallotta, hogy a rengeteg munka és az őt ért magánéleti csapások ledöntötték a lábáról, hosszú évekig csak kórházba járt, többször megműtötték. Az egykori sármos színész ma már egy pocakos középkorú férfi, akin látszanak a megpróbáltatások. Ennek ellenére már kész visszatérni a filmek világába, 2019-óta több szerepet is vállalt és egyre fontosabb produkciókban tűnik majd fel. Egyrészt Martin Scorsese idén novemberben debütáló western-drámájában, a Killers of the Flower Moon-ban (Megfojtott virágok), melyben többek között Leonardo Di Caprio és Robert De Niro lesz a partnere. Továbbá láthatjuk Frasert vígjátékban is, melyben Glenn Close és Peter Dinklage is szerepet kapott.

Brendan Fraser A múmia egyik jelenetében és mostanság Forrás: AFP

A cikk folytatásáért lapozzon!