Ördög Nóráék 6 hét alatt 4 országban jártak és 60 különböző hotelben szálltak meg

Ördög Nóra
Vágólapra másolva!
Véget ért az Ázsia Expressz forgatása, a műsorvezető elárult néhány részletet a TV2 népszerű műsorának új évadjáról.
Vágólapra másolva!

"Véget ért az Ázsia Expressz forgatása. A stáb hazatért, és lassan az életünk is visszazöttyen a régi kerékvágásba... A versenyzőink 4 országon át összesen 531 autót stoppoltak le, a stáb tagjai (magyarok és külföldi csapat összesen) 60 különböző hotelben szálltak meg a közel 6 hetes forgatás alatt. Holdampf Linda több mint 40 szett ruhát készített nekem össze, és Kis Rékához 29x kopogtattam be hajnalban, hogy kisminkeljen. 452x csaptuk le a csapót, sokszor együtt az egész stábbal, sokszor csak az én külön kis csapatommal, akiknek extrán hálás vagyok, hogy családom helyett családom voltak az elmúlt hetekben" - írta bejegyzésében Ördög Nóra, akit kétszer látogatott meg a forgatás ideje alatt a családja.

"Külön köszönöm, hogy egy olyan magyar stáb tagja lehettem, akikre felnéztek a külföldiek is, elismeréssel figyelték a munkánkat, pedig elég sok ország csapatával dolgoztak már együtt. Köszönet jár a helyieknek, hogy engedték nekünk, hogy egy kicsit a játszóterünkké változzon az országuk, fuvarozták, etették, befogadták éjszakára a versenyzőinket.

És még egy fontos dolog, ami azoknak szól, akik tudni vélik, hogy mi történt a forgatáson az alapján, hogy mikor bukkantak fel a versenyzők újra itthon, vagy mert jól értesült belső informátoraik vannak: ebben az esetben különösen igaz, hogy egyáltalán nem az eredmény számít, hanem az út, ahogyan eljutottak a versenyzők odáig. Az Ázsia Expresszben mindig is a "hogyan" volt az érdekes és izgalmas.
Szerencsére fogalmatok sincs, hogy mi minden történt odakint velünk... De ősszel minden kiderül!" - üzente a hazatérés után.