Külső segítséget is igénybe vett Istenes Bence és Csobot Adél, hogy megmentsék a kapcsolatukat.

Elismerte Istenes Bence, hogy válságba került a kapcsolatuk Csobot Adéllal. Korábban többször felmerült erről pletyka, hogy szakítanak, de akkor nem reagáltak.

"Nagyon sokat beszélgetünk, a kommunikáció nagyon fontos. Hogy meg tudd osztani a gondolataidat, az érzéseidet a társaddal, hogy merj őszinte lenni, még akkor is, ha megbántod a másikat" – idézi a Bors Istenes Bencét, aki tíz éve alkot egy párt Csobot Adéllal. A pár két gyereket nevel, Nátán már 6, Ádin pedig 3 éves.

Forrás: Instagram/adelcsobot

Az énekesnő elmondta, szerinte egy kapcsolatot folyamatosan meg kell újítani. Ahogy ők változnak, a kapcsolatuknak is változnia kell. Ők abban hisznek, és ezt is csinálják, hogy időről időre új szabályokat állítanak fel. Majd őszintén vallottak a mélypontokról.

"Úristen, hány kilépési pont volt..." – mondta Csobot Adél. Istenes Bence erről azt mondta, szerinte belefér már a mai világban, ha a gyerekeknek és a szülőknek is jobb, akkor merjenek kilépni egy kapcsolatból.

Mi alapvetően nagyon hiszünk ebben az egységben, és nagyon szeretnénk együtt tartani. Mindig mindent megpróbáltunk. Nekünk is nagyon sok mélypontunk volt, amikor gondoltunk kiszállásra, hogy „Figyi, jobb lenne külön."Valahogy mégis a Jóisten azt akarta, hogy együtt maradjunk

– ismerte el, hozzátéve, hogy sokat dolgoztak azon, hogy végül együtt maradjanak, még külső segítséget is igénybe vettek.