Bereczki Zoltán drámai vallomása a lányáról

Bereczki Zoltán
Vágólapra másolva!
Bereczki Zoltán belátja, hogy első gyereke nevelésénél nem volt mintaapa. Rengeteget volt távol a családtól, így sok jelentős pillanatról lemaradt.
Vágólapra másolva!

Bereczki Zoltán és Bata Éva kislánya tavaly nyáron született, a napokban mutattak róla egy fotót. A színáész igyekszik ezúttal jobban kivenni a részét a feladatokból.

Forrás: Bereczki Zoltán/Instagram

"A nagyobbik lányommal, Zorkával sokat beszélgetünk, és mostanában arról kérdezgetem őt, milyen emlékei vannak kiskorából. És kiderült, egészen mások, mint nekem. Szerinte neki nagyon jó gyerekkora volt, szerintem meg borzasztóan elrontottam ezt a dolgot, vagyis nem csak én..." - idézte Bereczki Zoltánt a Blikk.

Emiatt nem is nagyon emlékszem az első pár év jelentős pillanataira, akár arra, hogy Zorka feláll, megszólal... és sorolhatnám. Én ennek a szöges ellentétét akarom és csinálom is most apaként.
Egy darabot leszámítva, nem játszom színházban, a fellépések maguktól megritkultak, nincs annyi koncert. Pont annyit vállalok, hogy otthon lehessek fürdetéskor. Egyszerűen ott akarok lenni ezeknél a perceknél!" - mondta.