Tizenegy év után véget ért Zámbó Krisztián kapcsolata Takács Zsuzsival. Már a bejelentés előtti hetekben sem voltak együtt, de továbbra is jóban vannak, a mai napig segítik egymást.

"Azért engedtük be a magánéletünkbe a követőinket, hogy megmutassuk, mennyire szeretjük egymást, és ez a szakításunk után sincs másképp. Nem utáljuk egymást, Zsuzsika most is épp átjött hozzám segíteni, pakoltuk a ruháimat, sőt, ki is takarított nálam" - mesélte az énekes a Blikknek.

Forrás: Instagram/Zámbó Krisztián

A volt pár kapcsolata több szakítást is túlélt, de most mindketten úgy látják, hogy nem lesz békülés, nem fognak újra összejönni. Az énekest és volt szerelmét a rengeteg közös emléken kívül közös tetoválás is összeköti, ugyanis néhány éve magukra varratták egymás becenevét: Krisztián karját a Mókus, míg Zsuzsika nyakát a Nyuszi felirat ékesíti.

"Nem fogom levetetni vagy átíratni. A karomon lesz mindig, hiszen az életem meghatározó része volt Zsuzsika. Ő sem tervez ilyesmit a saját tetkójával. Még az is lehet, hogy idővel rengeteg állatka lesz rajtam!" - mondta.