Feljelentést tett a Berki-ügy után a halottlátó

Kiss Kató
Vágólapra másolva!
Kiss Kató a sztrókja után a rendőrséghez fordult.
Vágólapra másolva!

Kiss Kató élete teljesen megváltozott, mióta a LifeTV reggeli műsorában elmondta, hogy a május 6-án meghalt Berki Krisztián lelke felkereste őt és üzent hátrahagyott szeretteinek és a csatorna igazgatójának, Hajdú Péternek is.

Mint ismeretes, Hajdú pár nappal később szembesítésre hívta a halottlátót, és olyan kérdéseket tett fel, melyekre csak ő és Berki Krisztián tudhatták a válaszokat. A kísérlet nem zárult sikerrel, mert ahogy Kiss Kató állította, a kapcsolódás nem kívánság műsor, vagyis csak akkor jön létre, ha a léleknek az adott pillanatban mondanivalója van. Ennek ellenére a halottlátó támadások kereszttüzébe került. Egy zárt Facebook-csoport is alakult Tapasztalatok, vélemények Kiss Katóról címmel, ahová folyamatosan özönlenek a becsmérlő, gúnyolódó, becsületsértő posztok és kommentek.

Forrás: Kiss Kató/FB

Kiss Kató állítja, hogy éppen ezek a posztok okoztak neki olyan lelki törést, ami végül sztrókhoz vezetett. Ezért is döntött úgy, hogy feljelentést tesz a rendőrségen.

"Éppen ebben a pillanatban léptem ki a kapitányságról, ahol nagyon segítőkészek és megértőek voltak velem.

A nyomozás elindult és jó esély van arra, hogy végül bíróságra kerüljön majd az ügy" - mondta a Ripostnak Kiss Kató, már sokkal jobban van az agyvérzése után.

Próbáltam kizárni, de hiába, hiszen az ismerőseim kéretlenül is elküldték a durvábbnál is durvább irományokat. Sajnos nagyon a szívemre vettem mindezt, aminek az lett a következménye, hogy stroke-ot kaptam és kórházba kerültem. Szerencsére csak enyhe lefolyású volt, de így is volt néhány pillanat, amikor az orvos sem volt biztos benne, hogy túlélhetem..." - magyarázta.