Rúzsa Magdi elmondta, hogy fog koncertezni a hármas ikrek mellett

Rúzsa Magdi
Vágólapra másolva!
Hármas ikrei, Lujza, Zalán és Keve születése után jövő pénteken visszatér a színpadra Rúzsa Magdi és elindítja a nyári turnéját. Elmesélte, hogyan tervezi a koncerteket a kicsik mellett.
Vágólapra másolva!

"Három baba ugyan hatalmas boldogság, de nagyon munkás és mindenkinek szüksége van a töltődésre. Más szülő amikor ezt érzi, otthagyja a nagymamákra a picit. Én azt az utat választottam, hogy egyszer-egyszer koncertre megyek el, hogy utána még többet tudjak adni a gyerekeimnek. Az emberek nagy része egyébként nincs tisztában azzal, hogy a munkám miről is szól igazán" - mondta a Blikknek.

Forrás:Rúzsa Magdi/Instagram

"Okosan raktuk össze a turnét, heti egy-két koncert lesz, ráadásul egy olyan profi csapattal dolgozom, emellett olyan rutinunk van, hogy nekem már nem kell próbákra járni előtte, csak felmenni a színpadra és énekelni. Egy 25 állomásos turnét csinálok, azaz mindössze 25 napot dolgozom, sőt ezek nem is teljes napok. A többi időt a gyerekeimmel tudom tölteni, így nagyon áldásos számomra ez a szakma" - árulta el, és a babákról is mesélt.

Egyelőre a kicsik otthon maradnak, de később majd elviszi őket magával a fellépésekre. "Maradnak a biztonságban. Három babával nagyon fontos a rendszer, ők mindössze annyit fognak érzékelni, hogy egy etetésnél ott vagyok, a következőnél nem, de aztán ismét igen. Amikor nagyobbak lesznek biztosan előfordul majd, hogy egy-egy közeli helyszínre elkísérnek, de ez idén nem valószínű."