Így vallott az L.L. Junior kisfia halála miatt megvádolt nő

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
Már lassan három éve, hogy megtörtént a tragédia L.L. Junior családjában, amikor kisfia egy közúti balesetben halt meg az anyja felügyelete alatt. A nyomozás során kiderült, hogy Hopp Csilla barátnője, P. Kármen fogta a hároméves Dávidka kezét, amikor a gyerek váratlanul kiszaladt egy szabályosan közlekedő autó elé, ami végül halálra gázolta.
Vágólapra másolva!

A nyomozás kezdetekor Hopp Csilla ellen emeltek vádat gondatlanságból elkövetett emberölés vádjával, majd a megtört édesanyát végül felmentették, ugyanis a bizonyítékok nem az ő bűnösségét támasztották alá, hanem P. Kármenét. A nő hiába fogta Dávidka kezét az úttesten való átkelés előtt, az kitépte magát a szorításból és kiszaladt az úttestre.

Ekkor történt a tragédia, amiért az anya egyik barátnőjét vádolta meg az ügyészség. P. Kármen tárgyalása június 21-én kezdődött, az eddigi információk szerint a vádlott nem kívánt vallomást tenni az előkészítő ülésen. Ezért a bíróság egy rövid szünet után elkezdte a tárgyalást, a nő vállalja a jogi tortúrát, hogy kiderüljön felelős volt-e a tragédiában – írja a Bors.

Helyszínelnek a kisfiú halálának estéjén Forrás: Dombóvári Tamás/Borsonline