Hátborzongató élményt nyújt az a videó, melyet egy mesterséges intelligencia fejlesztésével foglalkozó stáb készített abból a célból, hogy bemutassák hol tart jelenleg a tudomány ezen ágazata. Ezért egy skót akcentussal beszélő szexrobotot kérdeztek a technológia fejlődéséről és annak jövőjéről.

A videót egy Brick Dollbanger nevű Instagram-oldalra töltötték fel, mely kifejezetten szexrobotokra specializálódott weboldallal is rendelkezik és az OnlyFansen is megtalálhatók. Mivel a babák nemcsak nagyon élethűek, hanem intelligensek is, így ezt is szerették volna bemutatni.

A videón egy skót akcentussal beszélő, fehérneműbe öltöztetett babát kérdezget egy általa Toddnak nevezett férfi arról, hogy mit gondol a mostani technológiáról és annak fejlődéséről. A szexrobot megdöbbentő válaszokat ad a férfinak. Többek között azt is elmondja, hogy jelenleg hétmilliárd okos telefon van a világon és szerinte ezek mennyire megváltoztatják az emberek életmódját.

A videó célja önmagának mond ellent azzal, hogy egy robotot kérdeznek arról, ami az ő létezéséhez is vezetett. A videó hátborzongató hangulatát épp ez az ellentmondás generálja, hogy a robot nem feltétlenül alkot pozitív véleményt a technológiák fejlődéséről és azok hatásairól. Az interjú után egy teljesen meztelenre vetkőztetett szexrobotot is megmutattak a készítők, aki már ugyan nem beszélt, de mimikájával reagált a környezetében történő eseményekre - írja a Daily Star.

Még néhány hasonlóan intelligens baba: