Rá sem lehet ismerni Sofía Vergarára - fotó

Sofía Vergara
Vágólapra másolva!
Az 54 éves dekoratív színésznő általában a szexi csábító szerepében tűnt fel a képernyőkön, most egy sokkal nagyobb kihívással nézett szembe, ugyanis a hírhedt kolumbiai drogbárónőt, Griselda Blancót kellett megformálnia.
Vágólapra másolva!

Idén kezdődtek a főszereplő nevét viselő, Griselda című sorozat munkálatai, melynek utolsó jeleneteit forgatják a napokban. A szereplők és a gyártó sem szivárogtatott túl sok információt a jövőre bemutatásra kerülő hatrészes minisorozatból, most Vergara mégis kivételt tett.

Mivel a forgatás vége felé közelednek, a színésznő szerette volna rajongói tudtára hozni, hogy milyen érzések kavarognak benne és milyen élményekkel gazdagodott. Ehhez egy olyan képet választott, melyen megmutatja, hogyan dolgoznak rajta a maszkmesterek. A kép alapján az biztos, hogy nem a nehézbombázó szerepében kellett maradandót alakítania.

„Elkezdődött az utolsó nagy hetünk a #Griseldával! Micsoda felejthetetlen utazás volt ez több szempontból is!!! Már alig várom, hogy ti is láthassátok jövőre!!!" – írta a kép mellé Vergara.

És itt egy korábbi kép is a színésznőről, melyen már a sorozat egyik jelenetben látható a „Keresztanya" szerepében.