Szívszorító képpel üzent Berki Mazsi

Berki Krisztián temetése, temetés, Berki Krisztián, média celeb, Berki Mazsi, Mazsi
Vágólapra másolva!
Május 6-án, váratlanul halt meg a 41 éves Berki Krisztián, hátrahagyva az akkor féléves kislányát és feleségét, Berki Mazsit. Az özvegy nagyon megtört férje halála után, az addig mosolygós, életvidám nő hirtelen eltűnt a közösségi médiából, aki azóta is visszafogottan ad hírt magáról.
Vágólapra másolva!

Berki Krisztián özvegye most látta elérkezettnek az időt, hogy megköszönje azt a sok támogató üzenetet és szeretetet, amit követőitől kapott a tragédia után. Eddig próbált erőt gyűjteni ahhoz, hogy szavakba öntse érzéseit és köszönetet mondjon a támogatóinak.

„Nap, mint nap rengeteg üzenetet kapok tőletek. Köszönöm! Hálás vagyok Nektek ezért a rengeteg szeretetért és energiáért! Erre a sok üzenetre képtelenség válaszolni, de bízom benne, hogy majd egyszer személyesen köszönhetem meg azoknak, akik akár csak lélekben is, de velem/velünk vannak/voltak" – írja Berki Mazsi az Instagram-sztoriban közzétett üzenetében.

Majd azt is elárulta, hogy hogyan változtatta meg őt férje halála és hogyan éli most túl ezt az időszakot.

„Jelenleg az életemben az első a lányom, Emma... és minden más ezután jön csak. Így ne haragudjatok, ha valakinek nem írtam vissza privátban, sok megválaszolatlan üzenet van még a telefonomban is...

– zárta gondolatait Berki Krisztián özvegye, akinek most első a család és a gyász feldolgozása.

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva elérhető 24 órán keresztül.