Fél évig nem borotválta a hónalját az énekesnő

GRAMMY Awards faith hill
LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 12: Singer Faith Hill attends The 59th GRAMMY Awards at STAPLES Center on February 12, 2017 in Los Angeles, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Faith Hill egy friss interjúban arról beszélt, hogy egy szerep miatt hat hónapig nem borotválta a hónalját, ami igen megerőltető volt a számára.
Vágólapra másolva!

A főleg énekesnőként ismert Faith Hill szerepet kapott a Yellowstone előzménysorozatában, az 1883-ban, a forgatási élményeiről pedig Courteney Coxnak is mesélt a Variety videójában:

Az is szóba került, hogy Hill a forgatás idején, nagyjából fél évig nem borotválhatta le a hónalját, hogy hitelesnek tűnjön a szerepben – miután a történet a címbeli évben, 1883-ban játszódik. Mint mondta, ez számára elég megerőltető volt: gusztustalannak érezte magát, még ha tiszteli is azokat a nőket, akik képesek borotva nélkül élni.

Faith Hill és Tim McGraw Forrás: AFP/Patrick T. Fallon

Az énekesnő férje, a produkcióban szintén szereplő Tim McGraw egy másik interjúban eközben arról mesélt, hogy a felesége gyakran elküldte zuhanyozni, hiába akart koszos maradni a szerep miatt. "Nem érdekel a módszered, egyszerűen bűzlesz" – mondta neki Hill.