Kiderült: Meztelen táncra rendelhető az RTL Klub sztárja

Cseh-Szakál Tibor
Vágólapra másolva!
Cseh-Szakál Tibor meztelen táncot is vállal.
Vágólapra másolva!

Cseh-Szakál Tibor soft chippendale show-ra bármikor kapható, és állítólag nagy sikere is van. "Számos meghívást kaptam születésnapra, lánybúcsúra, hogy táncoljak az ünnepeltnek, én pedig úgy voltam vele, hogy miért ne... Persze, azt előre leszögezem, hogy ha klasszikus vetkőző fiút akarnak a bulira, nem én vagyok az emberük, viszont, ha egy visszafogottabb show-ra vágynak, állok rendelkezésükre. Általában elegánsan, öltönyben szoktam megjelenni, és legfeljebb az ingemtől szabadulok meg, szó sincs pucérkodásról" - mondta.

Forrás: Cseh-Szakál Tibor /FB

"Megtáncoltatom a csajokat, tanítok nekik néhány lépést, megalapozom a hangulatot, majd további jó szórakozást kívánok nekik"- tette hozzá.

A táncos a feleségét egy szórakozóhelyen ismerte meg, ahol már első látásra megvolt közöttük az a bizonyos szikra. "Szerencsére a feleségem nem féltékeny típus. Tizenkét éve vagyunk együtt, hét éve élünk házasságban, úgyhogy alaposan kiismertük egymást. Egyébként őt is a táncommal vettem le a lábáról, no, persze nem úgy. Egy szórakozóhelyen ismerkedtünk meg, és azonnal mágnesként vonzottuk egymást. Felkértem táncolni, ő igent mondott, utána pedig már maguktól mentek a dolgok" - árulta el a Storynak.