Több mint két napig tartott minden idők leghosszabb csókja

Symbol photo - kiss Colorful International Symbol image Symbol images Symbol photo Pair Dear Relationship Affection Mouth Clouds Horizontal SOCIAL ISSUES SOCIETY COUPLE KISS SKY csók
PRODUCTION - 03 July 2021, Lower Saxony, Oldenburg: ILLUSTRATION - A woman and a man sit in a meadow and kiss. (posed scene) Photo: Mohssen Assanimoghaddam/dpa (Photo by Mohssen Assanimoghaddam / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
58 óra, 35 perc és 58 másodperc a rekord.
Vágólapra másolva!

58 óra, 35 perc és 58 másodperc - ennyi ideig csókolózott Ekkachai Tiranarat és Laksana Tiranarat Pattayán, Tailföldön, egy olyan versenyen, amelyet kifejezetten erre rendeztek. Az esemény 2013-ban volt, azóta sem tudta megdönteni senki a thai páros rekordját.

A versenyen kilenc páros indult, köztük egy 70 év fölötti házaspár is. A szabályok értelmében a párosok nem ülhettek le, viszont elmehettek vécére és ehettek-ihattak: de ezekre a rövid időkre sem volt szabad eltávolodni a másiktól, folyamatosan ölelkezni kellett. A 2011-es versenyen egy nő nem is bírta, elájult a fáradtságtól (értelemszerűen feküdni és aludni sem szabad közben).

A győztes páros saját, 48 órás rekordját adta át a múltnak. A nyertesek jutalma egy 2 ezer angol fontot, 930 ezer forintot érő gyűrű volt.