Korda Györgyék elárulták 42 éves házasságuk titkát

Csináljuk a fesztivált döntő 2022 április 2-án, Korda György, Balázs Klári
Vágólapra másolva!
Korda György és Balázs Klári már 42 éves házasok, erről a hosszú időszakról meséltek egy friss interjúban.
Vágólapra másolva!

Korda György és Balázs Klári a 42. házassági évfordulójuk kapcsán a Borsnak nyilatkoztak, hosszú együttlétük titkát is elárulták.

"Klárikám az egyetlen nő az életemben, és én ezt már negyven évvel ezelőtt is pontosan tudtam! Annak idején azért szerettem bele, mert szép volt, okos, diplomatikus és vicces. Ez utóbbi egyébként a legfontosabb, hiszen humor nélkül semmit sem ér az élet, képtelenség a nehéz időszakokon túllendülni. Ez a hosszú, 42 éve tartó házasság valójában Klárikán múlt" – mondta Korda György.

Korda György és Balázs Klári Fotó: Szabó Gábor - Origo

"A szórakoztatóiparban minden együtt töltött év duplának számít, ebben semmi túlzás nincs. Mi a színpadon élünk, sok rajongónk van, akik nemcsak a rivaldafényben szerettek volna látni minket, hanem akár a hálószobájukban is... Szóval sok kísértés volt az életünkben. Gyuriért éltek-haltak a nők, és bizony nekem is volt számos megkeresésem sármos férfiaktól, akik szívesen elvittek volna magukkal. Hogy miért nem mentünk mégsem? A titok valószínűleg abban van, hogy nemcsak szerelmespár vagyunk Gyurival, de legjobb barátok is. Nem volt az a jóképű férfi vagy csinos nő, amelyikért megérte volna felrúgni azt a betonbiztos szövetséget, ami köztük másodpercek alatt kialakult" – tette hozzá Balázs Klári.