Berki Mazsi sírva csomagol - videó

Berki Krisztián temetése, temetés, Berki Krisztián, média celeb, Berki Mazsi Renáta
Vágólapra másolva!
Berki Krisztián özvegye, Berki Mazsi, és kislánya most tanulja csak meg, hogy milyen a családfő nélkül élni. Egy külföldi utazásra készülnek, ahova a Berki Krisztiánnak utaztak volna.
Vágólapra másolva!

Mazsi sírva vallott arról, hogy hogyan élte meg ő, és kislánya, Emma azt, hogy örökre elveszítették Krisztiánt. Egy olyan külföldi utazásra készülnek, ahová Krisztián is szeretett volna elmenni - írja a Blikk

"Sokszor tudok mosolyogni, és a kislányom előtt próbálok erős lenni, mivel neki egy magabiztos, boldog anyára van szüksége.Ettől az utazástól azt várom, hogy egy kicsit megerősödöm lelkileg annyira, hogy nem kell majd mindennap sírnom."

"Tudok majd a jövőbe tekinteni, és nem mindennap rágódom valamin, ami a múltban történt, és nem hibáztatom magamat, annak ellenére, hogy tudom, hogy mennyi mindent megtettem. Azon kevesek emberek közé tartozom, aki önzetlenül tudta szeretni azt az embert, akit ennyire utáltak. És nagyon sokat köszönhetek neki, rengeteg mindent. Szeretnék erőt adni azoknak, akik hasonló cipőben járnak, egy kis információt adni azoknak, akik aggódnak értünk."

Sírva vallott Berki Krisztián haláláról az özvegye, Berki Mazsi. Fotó: Polyák Attila - Origo

"Összeraktam a képet, hogy ez volt az a tábor, ahova Szerelem is szeretett volna elmenni. Ez egy olyan utazás lesz, ahonnan picit másképp fogunk hazatérni" - mesélte könnyek között Mazsi