Berki Mazsit szánalmas hazugnak nevezik legújabb posztja miatt

Berki Krisztián temetése, temetés, Berki Krisztián, média celeb, Berki Mazsi, Mazsi
Vágólapra másolva!
Nekiestek a kommentelők a gyászoló Berki Mazsinak, miután Baliról mutatott videót a YouTube-on.
Vágólapra másolva!

Durván támadták kommentben, a videójánál már le is tiltotta a hozzászólás lehetőségét Berki Mazsi. Mint írtuk, a 41 évesen meghalt Berki Krisztián özvegye a kislányukkal épp Balin van, ott próbálja túltenni magát a gyászon – többek szerint azonban túl látványosan.

Mazsi azt mondta, azért utazott éppen Balira, mert Krisztiánnal is el akartak jutni oda, a hozzászólók közül azonban többen úgy vélték, hogy nagyzolni akart, egyébként sem a megfelelő módon dolgozza fel a férje elvesztését.

"Balin gyászolsz, te féreg?! Nem szégyelled magad?! Egyébként is mi van azzal, hogy a kedves férjed mekkora adósságot hagyott rátok??? Akkor mégis mi a büdös p*csából van neked pénzed utazgatni. Szánalmas vagy" – állt az egyik durva kommentben a Promotions.hu szerint.

"Aki gyászol, az nem nyaralgat Balin" – szólt egy egyszerűbb ítélet, miközben más azt kifogásolta, hogy kevés idő telt el Krisztián halála óta: "Én nem akarom bántani, de mennyi idő is telt el! Max 1 hónap? És már nyaralni ment? (Mosolyogva tölti fel a fotókat.) Mindenki más... de azért ő egyáltalán nem néz ki úgy, mintha meghalt volna a párja/férje/a másik fele" – volt olvasható szintén a videó alatt.